Information in English

Frode Alnæs

[ Forrige ][ Neste ]

Oslo, 28/10-2017

Eidsvoll Storband har gleden av å invitere til en helaften med Frode Alnæs i Panorama Kulturhus lørdag 28. okt. kl. 18:00.

Frode Alnæs regnes som en av Norges beste gitarister og mest suksessfulle låtskrivere og artister. Han er også en dyktig sanger. I 35 år har han gledet et stort publikum gjennom sin musikk, spilleglede og sitt smittende humør.

Frode er gitarvirtuosen og ”sjefen” i bandet Dance With A Stranger, og opphavsmann til samtlige av låtene til bandet som ble en av norsk pophistories store suksesser. Han er mannen bak melodier som ”Long December Night”, ”Everyone Needs A Friend”, ”Invisible Man” og verdenskjente ”Vitae Lux”. Høsten 2013 var Frode aktuell med soloalbumet «Envy The Man»: En pop-plate fylt med vakker og variert musikk, både ballader og svingende up-tempo låter. Også her har Frode skrevet all musikken selv – og synger selv. Vinteren 2016 utga Frode instrumentalalbumet ”Kanestrøm”, med en tydelig signatur fra Frode som gitarist og komponist.

Frode har komponert operaen ”Donna Bacalao” og levert en rekke bestillingsverk til ulike festspill og festivaler. Frode er også kjent for sine programlederroller på TV og i ulike kultur- og næringslivsarrangement. Han er også en etterspurt solist med orkestre, storband, kor, korps og band, både som gitarist og sanger.

Er det noen som har begeistret publikum i hver krik og krok av landet, så er det Frode. Han er kjent for å oppnå nær kontakt med sitt publikum – han rett og slett elsker sitt publikum – og de elsker han.

Da Eidsvoll Storband har samarbeidet med Frode tidligere (i 1997) ligger alt til rette for et fyrverkeri av en gjenforening, så publikum kan bare glede seg!

Musikalsk leder er Mathias Hole.

Billetter: Kr 350,- bestilles på http://panorama.kulturhus.no/program-og-billetter/?t=eidsvoll-storband-feat-frode-alnas&s=j9wls34

follow me on facebook


Printvennlig versjon av denne artikkelen (Konsertannonser - 107)

20©05 - eidsvollstorband.com

Eidsvoll Storband, c/o Arne Morterud Skyttersvingen 6, 2072 Dal