Information in English

Trine Rein og storbandet i Panorama

[ Forrige ][ Neste ]

Oslo, 05/11-2016

Storbandet inviterer til konsert i Eidsvolls storstue. 5. november 2016 kl. 17:00
Trine Rein

Trine Rein (f. 1970) startet tidlig på sin karriere, og allerede som 15-åring var hun med i en duo som het «The Sound of Silence».

Hun er født i San Francisco, California, men allerede som ett åring går hun om bord i Amerikabåten sammen med sin mor for å starte et nytt liv i Norge.

Trine finner veien raskt inn i musikkmiljøene, og blir vokalist i danseorkesteret «Saturn» som viser seg å bli den viktigste delen av hennes utdannelse som utøvende artist og sanger. I 1993 gir hun ut sitt første soloalbum «Finders Keepers» som klatrer til førsteplass på VG-lista og som også har suksess i Japan.

De fleste har nylig fått stifte bekjentskap med Trine gjennom NRKs Stjernekamp som er en nådeløs konkurranse mellom ti deltakere som konkurrerer om å bli Norges ultimate entertainer 2015. Trine endte opp som den ene av to finalister, og fikk dermed konkurrere i samtlige sjangere og ble nr. 2.

Trine er inne i et hektisk år med mange enkelt konserter på grunn av en helt overveldende mengde konsertforespørsler i kjølvannet av hennes eksponering under NRKs Stjernekamp 2015.

Billetter: Se http://panorama.kulturhus.no/

follow me on facebook

Printvennlig versjon av denne artikkelen (Konsertannonser - 102)

20©05 - eidsvollstorband.com

Eidsvoll Storband, c/o Arne Morterud Skyttersvingen 6, 2072 Dal